USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинь прийняла майже 25 тисяч переселенців

20 Березня 2022 11:59
Волинська область уже прийняла 24,5 тисячі внутрішніх переселенців. У цілому в регіоні збільшили кількість місць для поселення вимушено евакуйованих осіб: розгорнули ще вісім тисяч місць.

Про це 20 березня інформував голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Свою допомогу у прихистку внутрішніх переселенців запропонувала, зокрема, Волинська обласна організація Національної спілки художників України.

Актуальною залишається потреба в одязі, житлі та продуктах харчування для переселених мешканців з Київської, Донецької, Сумської областей.

Водночас евакуйовані не чекають повного забезпечення – переселенці з Києва, наприклад, звернулися з проханням щодо приміщення для налагодження швейного виробництва.

Нагадаємо, якщо ви потребуєте поселення внаслідок термінової евакуації або можете надати такі місця, звертайтеся за телефонами: 066 657 09 15; (0332) 778 211.

Телефони колцентру: 068 233 46 08, 096 881 80 91 (з 8:00 до 20:00, крім періодів оголошення тривоги). У колцентрі можна отримати консультації та роз’яснення з соціальних, юридичних, психологічних, міжнародних та організаційних питань.

Читати ще: На Волині діють координаційний і комунікаційний центри. Функції, контакти

Протягом 19 березня гуманітарні хаби Волині прийняли та розсортували один вантажний автомобіль та один мікроавтобус. Загальна вага гуманітарної допомоги – 25 тонн. Також відправили вантаж з допомогою до Києва (медичні засоби, продукти харчування, засоби гігієни, побутова хімія, ковдри, павербанки), спрямували два медичних вантажі до Києва та Запоріжжя, прийняли та ведуть облік гуманітарної допомоги (36 палет з антисептиками) з Данії.

Нагадаємо, із 24 лютого до Єдиного комунікаційного центру в Луцьку прибули 20 фур із гуманітарною допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марина Показати IP 21 Березня 2022 07:42
Шкода людей. І потрібно їм допомагати. Але чула, сама особисто, в великих магазинах Луцька, закиди тих самих переселенців. "Провинцыальный город" " О Боже! Здесь всё такое убогое! " І ходять на весь магазин возмущаються! В мене шок! Це ти падло приїхало сюди сраку від війни сховати? І тобі все дали і ти не довольне? То може треба було їхати не на захід, а на схід до рашистів? Там може тобі " Не убогое"!? І ще питання до водіїв із сходу, може я чогось не знаю? Може там правила ПДР інші? Бо їздять як хочуть. Таке враження шо вони в гостях, а ми в них.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus