USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинь посилює безпеку всієї держави, – Зеленський

20 Квітня 2023 09:15
Волинь демонструє справжню міцність, і це відчувається в тому, як регіон посилює безпеку всієї держави.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні вчора, 19 квітня.

«Був на Волині – у наших прикордонників, на межі, зокрема, із Білоруссю. Облаштування кордону, захист, розвиток прикордонної території – багато питань. Волинь демонструє справжню міцність, і це відчувається в тому, як регіон посилює безпеку всієї держави», – зазначив Глава держави.

Крім того, Зеленський вручив нагороди прикордонникам. Також Президент повідомив, що Україна готує нові підрозділи прикордонників.

«Разом з усіма нашими силами оборони та безпеки прикордонники воюють на передовій, зокрема й на найбільш тяжких напрямках. Бахмут, загалом Донеччина. Справжні герої, які виконали успішно сотні й сотні бойових завдань», – наголосив він.
Також Зеленський розповів про широку нараду з лідерами регіону в різних сферах.

«На Волині провів широку нараду з керівниками регіону, місцевими правоохоронцями, військовими, усіма, хто відповідає за безпеку й соціальний стан області. Домовилися про кілька інфраструктурних проектів, що посилять Волинь. Це важливо і дасть змогу гарантувати довгостроково робочі місця й економічне зростання. Упевнений, усе це ми обов’язково реалізуємо, дуже скоро», – зазначив очільник України.

Як повідомляли, Президент Володимир Зеленський відвідав кордон України з Білоруссю і Польщею на Волині, подякував українським прикордонникам за їхній захист держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А Показати IP 20 Квітня 2023 12:31
який срач в команді лукашенка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus