USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

«Волинь» не змогла перемогти житомирське «Полісся»

3 Листопада 2021 19:29
У перенесеному матчі 11 туру Першої ліги луцька «Волинь» на власному полі розписала нульову нічию з житомирським «Поліссям».

У першому таймі «Полісся» більше конролювало м‘яч, але якоїсь особливої ігрової переваги житомиряни не мали. Гості намагалися пробити Неділька дальніми ударами, але безуспішно, адже більшість з них навіть не летіла у ствір.

Натомість волиняни намагалися завантажити м‘яч до карного майданчика гостей, проте така тактика також була недієвою. Захисники «Житомира» без особливих проблем справлялися з такими навісами.

Першого удару по воротах «хрестоносці» завдали наприкінці першого тайму – з-за меж карного майданчика стріляв Ляшенко, але м‘яч пролетів над поперечиною. Тож після першого тайму на табло світилися закономірні нулі.

У другому таймі житомиряни продовжили бити здалеку, але, як і в першій половині, безуспішно. Натомість у середині другого тайму в «хрестоносців» момент мав Климець: вінгер отримав м‘яч від Хагназарі та пробив з гострого кута, але влучив у сітку із зовнішньої сторони.

На 84 хвилині рахунок міг відкрити Ляшенко, проте м‘яч після його обвідного удару пролетів повз стійку. А вже за хвилину Неділько вимушений був рятувати «Волинь» після удару впритул головою. У додатковий час з-за меж карного пробив Кучеренко, але і його удару не вистачило точності.

У підсумку матч завершився нульовою нічиєю.

Вже завтра очікуйте фоторепортаж з матчу на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Порада Показати IP 3 Листопада 2021 19:48
Не тратьте дядьку сили - спускайтеся на дно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus