USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

«Волинь» на виїзді програла хмельницькому «Поділлю»

8 Листопада 2021 16:18
Пропустивши двічі у першому таймі, луцька «Волинь» програла хмельницькому «Поділлю» у 17 турі Першої ліги – 2:0. Відзначимо, що у другому таймі арбітр прийняв доволі сумнівне рішення, скасувавши гол захисника «Волині» Войтіховського через офсайд.

Початок матчу був не надто активним, команди особливо не ризикували, жодна з них не мала переваги у володінні м‘ячем. Перший момент у матчі створила «Волинь»: Кобзар отримав пас на хід від Хагназарі та пробив з гострого кута – м‘яч влучив у сітку, але з зовнішньої сторони.

У «Поділля» активним був досвідчений центральний захисник Воловик, який кілька разів йшов в атаку, одна з яких ледь не завершилася взяттям воріт – удар «ексволинянина» Карпенка заблокували захисники. Також хмельничани мали спробу здалеку – м‘яч ледь не влетів у ворота Неділька.

В середині тайму «Волинь» могла відзначитися після кутового: традиційно подачу з корнера у лучан замикав один із центральних захисників, цього разу це був Сасовський, але його удару головою трішки не вистачило точності. Невдовзі момент мав Кобзар, який вийшов на оперативний простір, але акцентовано пробити йому завадили захисники «Поділля».

На 31 хвилині господарі відкрили рахунок у матчі: навіс Мораренка заблокували захисники волинян, рикошетом від яких м‘яч здійнявся над карним майданчиком «хрестоносців», і першим на ньому був Савошко, переправивши головою у ворота – 1:0. Варто зазначити про невдалу гру Неділька та Войтіховського, які не розібралися, хто має грати в м‘яч у цьому епізоді.

На 39 хвилині рахунок подвоївся: Мораренко класним обвідним ударом з-за меж карного майданчика поцілив у верхній кут воріт Неділька – 2:0.

Початок другого тайму пройшов в атаках господарі – хмельничани за будь-якої нагоди завантажували м’яч до карного майданчика «хрестоносців», тож захисту «Волині» довелося добряче попрацювати, аби рахунок у матчі не став розгромним.

Лучани витримали стартовий тиск, і в середині тайму зуміли забити. Войтіховський після подачі Ляшенка та скидки гравця «Поділля» розстріляв ворота, але арбітр розгледів у захисника офсайд, попри те, що скидка у цьому моменті була саме від футболіста господарів. Невдовзі воротар хмельничан парирував удар Цюпи зі штрафного.

У підсумку господарі зуміли втримати комфортний для себе рахунок – 2:0.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Шахов Показати IP 8 Листопада 2021 18:06
Шахов - фізрук, треба терміново звільняти поки не вилетіли в другу лігу
Коля Показати IP 8 Листопада 2021 18:47
Позорище
ФК Показати IP 8 Листопада 2021 19:41
Прямий шлях до вильоту у нижчий дивізіон і розформування клубу!
ще не зовсім свідоми Показати IP 8 Листопада 2021 19:47
Колись шахтар та київське динамо в стойло ставили. А зараз з колгоспами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus