USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.80

«Волинь» мінімально поступилася конкуренту за Прем’єр-лігу «Чорноморцю»

12 Березня 2021 19:56
Пропустивши в середині першого тайму, луцька «Волинь» не зуміла забити у ворота конкурента у боротьбі за вихід до Прем’єр-ліги одеського «Чорноморця», а відтак поступилася в першому офіційному матчі після зимової перерви – 1:0.

Сьогодні лучани повинні були зіграти на виїзді перенесену гру 15 туру проти одеського «Чорноморця», який також претендує на підвищення у класі. У міжсезоння на тренерському містку одеситів сталися зміни – місце головного тренера Сергій Ковальця зайняв молодий Олексій Антонов, який свого часу був нападником «моряків».

Відзначимо, що одесити вже встигли провести офіційний матч тиждень тому та перемогли краматорський «Авангард» – 3:1.

Цікаво, що нині в «Чорноморці» виступають «ексволиняни» Міха Горопевшек та Сергій Кравченко, однак у стартовому складі був лише останній. Василь Сачко вирішив кинути у бій зі стартових хвилин усіх чотирьох новачків. У нападі вийшов Юрій Коломоєць, під нападником грав старий-новий хавбек «хрестоносців» Сіаваш Хагназарі, який в міжсезоння повернувся до Луцька, на правому фланзі вийшов Мішель Джордан Нкололо, а одним з опорників був В’ячеслав Шарпар.

Перший тайм

Попри статус гостей, «Волинь» була активнішою у стартові хвилини, але ця активність була недовгою. Згодом гра перемістилася у центр поля, а команди обмінялися ударами Рябова та Брагару. Відзначимо, що лучани намагалися здебільшого атакувати через лівий фланг, але «моряки» вдало «гасили» атакувальні потуги волинян.

А на 20 хвилині «Чорноморець» помилився у центрі поля, м’яч поблизу карного майданчика підхопив Нкололо та влучив у стійку. Натомість одесити відповіли контратакою та ударом Штогріна, який потягнув Леванідов.

Проте на 23 хвилині Леванідов, який трішки вийшов з воріт, таки не врятував – Брагару приклався метрів з 30, влучивши під поперечину – 1:0.

«Волинь» мала момент на 37 хвилині – Хагназарі обігравя з Протасовим на фланзі, але з гострого кута пробив у воротаря. А на 43 хвилині «моряки» могли подвоювати рахунок – Леванідов парирував удар Авагімяна після прострілу. Тож на перерву команди пішли за мінімальної перваги господарів поля.

Другий тайм

Одразу ж по перерві «Волинь» провела заміну – замість Хагназарі вийшов Оринчак.

На 50 хвилині у «Чорноморця» класно бив Козак, але Леванідов перевів м’яч спочатку у поперечину, а потім він полетів на кутовий. Перед цим «Волинь» мала стандартне положення, але небезпеку не створила.

Після цього команди «замовкли» майже на 20 хвилин в плані гольових моментів. На 68 хвилині Микицей ледь не замкнув дальню штангу після подачі зі штрафного та скидки, але головою пробив над поперечиною воріт «хрестоносців».

На 69 хвилині Василь Сачко провів ще дві заміни – замість непомітного Коломойця вийшов молодий Кобзар, а Протасова замінив Ляшенко.

«Волинь» більше володіла м’ячем та намагалася атакувати, але це були лише намагання, оскільки до серйозних моментів справа не доходила. Натомість одесити теж не спали, вибігаючи в контратаки.

Тож матч так і завершився мінімальною з перевагою «Чорноморця» – 1:0.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 12 Березня 2021 20:11
Ковзани... хлопцям треба спробувати ковзани...
свс Показати IP 12 Березня 2021 20:21
С такой игрой и подбором игроков,за выход в" вышку" говорить нет смысла...........
12 Показати IP 12 Березня 2021 21:44
таке враження, що писав учень 8-9 класу
Автор до 12 Показати IP 13 Березня 2021 11:28
Насправді учень четвертого класу, але скоро перейду в п'ятий) а якщо серйозно, можна, будь ласка, якусь конструктивну критику?
123 Показати IP 13 Березня 2021 09:05
А хто крім автора цієї статті говорить, що ФК "Волинь" грала з конкурентом на вихід до Прем'єр Ліги. ФК "Чорноморець" може комусь і конкурент за вихід до Прем'єр Ліги, але тільки не Волині. Особисто я, і надіюсь більшість читачів, вже не вірять, що ФК "Волинь" у цьому 2021 році вийде в вищій дивізіон. На пресконференції в Одесі після програшного матчу з ФК "Чорноморець" - Василь Вікторович Сачко дав чітко зрозуміти, що треба робити професійне підсилення нашої команди через дорогих та досвідчених гравців-футболістів. Я так зрозумів, що мова про підсилення між керівництвом, спонсорами команди та тренерським штабом відбулась, і В.В.Сачку дали прямим текстом зрозуміти, що ніякого підсилення через дорогих та професійних гравців-футболістів у ФК "Волинь" не буде з причини того, що немає грошей, задовольнятися дорогі тренери тим що є. А це значить, що наш ФК "Волинь" ще довго довго буде "болтатись" у Першій Лізі та займати ніби як і 2, 3, 4 місце, а потім знову падати - падати до 10 місця в турнійрній таблиці.
Автор до 123 Показати IP 13 Березня 2021 11:31
У "Волині" декларують боротьбу за вихід до Прем'єр-ліги. Тож цілком логічно було назвати "Чорноморець" конкурентом за підвищення у класі. А взагалі, для чого вболівати за команду, якщо не те, що самому в неї не вірити, а й сподіватися, що більшість читачів не вірять в неї?
Вже не фан Показати IP 13 Березня 2021 17:32
До тих пір, допоки у волинських власть імущих не з'явиться любов до гри мільйонів, - до тих пір " Волинь " приречена на роль таку, яку має сьогодні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus