USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

«Волинь» мінімально поступилася «Інгульцю»

11 Липня 2020 21:01
Пропустивши на першій хвилині гри, луцька «Волинь» мінімально поступилася «Інгульцю» з селища Петрове – 0:1.

Матч 23 туру Першої Ліги чемпіонату України відбувся 11 липня на «Авангарді».

Перед цим матчем між командами була лише двохочкова різниця, проте «Волинь» була на п‘ятому місці, а «Інгулець» – на другому. Тож лучани мали шанс повернутися в ТОП-3, тим більше, що на тренерський місток повернувся головний тренер Андрій Тлумак, який вилікувався від коронавірусу.

Втім, ще не встигли оголосити склади команд, як «Волинь» пропустила на першій хвилині - гол забив Ніка Сітчінава.

У «Волині» в першому таймі реальних моментів для взяття воріт не було - удари здалеку та простріл Кожанова завершилися нічим. Натомість гості могли забивати ще раз, але гравець «Інгульця» пробив вище воріт Літовченка. Тож перший тайм завершився з мінімальною перевагою «Інгульця» – 1:0.

В другому таймі «Волинь» залишилася в меншості – другу жовту атримав Хагназарі. До слова, перше попередження було за симуляцію.

Відзначимо, що на поле в другому таймі вийшов Куліш – нападник лучан мав момент, але не влучив у ворота з гострого кута. Тепер лучани трохи більше грали через верх, але це не приносило користі.

Таким чином, лучани поступилися та не змогли повернутися до ТОП-3.

Вже невдовзі очікуйте фоторепортаж з матчу на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Житель Показати IP 11 Липня 2020 21:27
Футбол- це політика, великий футбол-це велика політика. Захід України мертвий футболом. А ці хлопчаки в нашій команді я думаю добре себе почувають. Жаль
Пилип Орлик Показати IP 11 Липня 2020 21:28
Молодці, так тримати і надалі!!! З наступного сезону 2020/2021 років коли будете грати знову в Першій Лізі то вже не розказуйте всім які у вас амбіційні плани, що ФК "Волинь" ну дуже мотивована команда і має всі шанси вийти до Прем"єр Ліги. То тоді може, без всякого на то шльопання язиком, точно може вийдете до вищого дивізіону.
Коля Показати IP 11 Липня 2020 23:04
Треба порішать, щоб перед нами 8 команд дискваліфікували. До виборів ще є час

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus