USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» двічі пропустила з пенальті, програвши «Прикарпаттю»

5 Червня 2021 19:32
У 29 турі Першої ліги луцька «Волинь» двічі попустила з пенальті, поступившись на виїзді «Прикарпаттю» з Івано-Франківська – 2:0.

«Волинь» підійшла до цього матчу з кадровими проблемами, зокрема дискваліфікованими були Приймак, Войтіховський та Чачуа. Відтак Василю Сачку довелося тасувати склад, відправляючи Сімініна у центр захисту, а на його позицію – Мартинюка, ліворуч у захисті грав Климець. Також з перших хвилин грав молодий форвард Кобзар.

Вже на 5 хвилині «Прикарпаття» загрожувало воротам лучан: Семотюк розібрався з двома футболістами «Волині» у карному майданчику, однак пробив вище. Натомість у «Волині» активним був Хагназарі, проте два його удари заблокували захисники, ще один раз врятував господарів голкіпер Піцан.

А на 24 хвилині арбітр призначив пенальті у ворота «Волині» за фол Приндети на Барчуку у карному майданчику: до точки підійшов Сондей, реалізувавши одинадцятиметровий – 1:0.

Все, на що спромоглася «Волинь» до завершення тайму, – непоганий удар Оринчака з-за меж штрафного, який парирував голкіпер. Відтак перша половина завершилася з мінімальною перевагою «Прикарпаття».

На 53 хвилині «хрестоносці» організували класну атаку, під час якої Ляшенко відкотив під удар Рябову, однак опорник пробив над поперечиною. Згодом небезпечно прострілював Чернов, який з‘явився на полі у другому таймі, проте простріл перервав голкіпер.

Загалом у другому таймі «Волинь» володіла ігровою та територіальною перевагою, намагаючись завантажити м‘яч до карного майданчика «Прикарпаття», але господарі щоразу відбивалися.

Проте на 76 хвилині арбітр призначив у ворота «Волині» друге пенальті, цього разу доволі неоднозначне. Неділько на виході виставив коліно вперед, як і більшість воротарів, зачепивши при цьому нападника, однак рефері розцінив його дії, як порушення правил. Неділько отримав жовту картку, яка стала для нього другою. Тож замість Хагназарі вийшов Леванідов, який одразу ж пропустив з одинадцяти метрів – рахунок подвоїв Цюцюра.

Навіть попри гру в меншості, «Волинь» мала шанси для взяття воріт – потужний удар Сімініна зі штрафного відбив воротар. А в додатковий час господарі затиснули лучан у карному майданчику, але довести рахунок до розгромного не зуміли.

Відтак, фінальний свисток зафіксував перемогу «Прикарпаття» – 2:0. Останній матч у цьому сезоні «Волинь» зіграє вдома проти «Чорноморця» 12 червня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Весело Показати IP 5 Червня 2021 20:01
Вітаю команду з заслуженим 7м місцем та званням почесний середнячок першої ліги, браво! а скільки розмов було про вихід до УПЛ останні 3 роки, сміх та й годі
Сергій Показати IP 5 Червня 2021 23:51
повний провал апатичної та полохливої команди в цьому сезоні...що робити примітивному футболу в вищих світах?...потрібна фантазія і розум...але нам би силу волі, єдину мету, почуття престижу і власної спортивної гідності...не має і цього...сумно стає за такий футбол...Луцьк перетворюється на футбольну провінцію, пустеля Гобі в УПЛ буде хазяйнувати в нашому домі, а ми будем намагатись в наступному сезоні зайняти місце вище за команду із 5-тисячного селища...Великий респект тим сімом фанам Волині, які залили паливо до баку власної автівки і були сьогодні на Русі, щоб нагадати Сачку і Ко про футбольний альтруїзм...оцінили як я бачив на власні очі далеко не всі пасажири автобуса, яких він повезе в зворотному напрямку ще напевно в якомусь статусі...але то вже їхня справа і їхнє лице...
Валя Показати IP 6 Червня 2021 01:46
Волинь у другу лігу. Сачко фізрук ще той.
Паламар Показати IP 6 Червня 2021 10:51
А М І Н Ь !
Дід Пилип Показати IP 6 Червня 2021 11:33
Тлумак поганий, Сачко поганий.... Зрозумійте ,що справа не в тренерах, а в фінансуванні і зацікавленості власника . А немає ні того ні іншого
Він до Дід Пилип Показати IP 6 Червня 2021 18:48
Власнику потрібні були голоса на виборах. Проект зактий
Уболівальник ФК "Вол Показати IP 6 Червня 2021 15:16
Повністю підтримую попереднього коментаря. Справа не в тренерах, а зацікавленості власника та керівництва футбольного клуба грати в УПЛ. Власники немають грошей на придбання талановитих гравців. Купляють "мох і болото", селекційна робота на межі провалу. Можливо і Сачко В.В. десь винуватий та очікував такий фінал, але якщо така ситуація та в такому напрямку і далі буде продовжуватись у наступному сезоні 2021/22 років то Василь Вікторович сам напише заяву і піде з ФК "Волинь". Він так як і А.Д.Тлумак, думаєте не хотів би вийти в Прем'єр Лігу. 100% обоє тренерів мріяли про це, але власники клубу фінансують команду таким чином, щоб достатньо грошей було тільки для видачі зарплати персоналу та футболістам, а також на пальне для командного автобуса. Задача: намагайтесь виходити у вищій дивізіон тими силами, які у вас є. Вийдете, впринципі непогано завершили сезон, не вийдете в УПЛ, так і буде. Як казав колись Ю.В.Коломойський: "Я не люблю футбол, заявляю Вам відверто, не буде у нас футболу в країні, будемо розвивати бокс!?". Видно, що такої самої думки притримується і його однодумець Палиця І.П.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus