USD 41.65 41.95
  • USD 41.65 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Волинь долучилася до інформаційної кампанії вдячності військовим

Сьогодні 07:25
Міністерство у справах ветеранів розгортає по всій Україні інформаційну кампанію вдячності нашим захисникам і захисницям.

Однією з перших долучилась до акції Волинська область, інформують у Волинській ОВА.

Перші плакати уже можна побачити у державних установах, закладах соціального захисту, на білбордах та сітілайтах Волині.

На соціальній рекламі є інформація про важливі ресурси:

– телефон Єдиної ветеранської лінії 0 800 505 217;

– QR-код на веб-платформу Е-Ветеран, де можна дізнатися про всі гарантії та пільги, надання статусів, психологічні послуги, ознайомитися з е-Картою послуг для ветеранів війни у громадах;

– також ми врахували регіональні запити та додали для кожного регіону спеціальний QR-код, що веде на місцеві ресурси для ветеранів, їхніх родин, сімей загиблих воїнів.

"Захоплюємося силою та сміливістю українських ветеранів і ветеранок! Волинь – з подякою за захист!" – йдеться в повідомленні.
Читати ще: «Люди, які зараз на фронті, – справжня Україна». В Луцьку обговорили, як найкраще реінтегрувати ветеранів у мирне життя

Нагадаємо, на Волині працюють над реалізацією ветеранської політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus