USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Волонтери та посадовці відвідали з подарунками більше 100 маленьких лучан

19 Грудня 2018 20:01
Сьогодні, у День Святого Миколая, радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан та «помічники Святого Миколая» відвідали діток з особливими потребами. Вони подарували малечі рюкзачки та солодощі, а їхнім батькам – продуктові набори.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Ігор Поліщук привітав родини з Днем Святого Миколая та побажав їм здійснення мрій, добробуту, побільше позитивних моментів. Він наголосив, що міська рада спільно з меценатами підготувала подарунки для особливих діток й сьогодні їх розносять по домівках помічники Святого Миколая.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:"МИКОЛАЙ ПАМ’ЯТАЄ ПРО ВСІХ«: ВОЛОНТЕРИ РОЗВОЗЯТЬ ПОДАРУНКИ ДІТКАМ У ЛУЦЬКУ

Сім’ї, які отримали подарунки до свята, висловили щиру вдячність представникам міської ради, за те, що не забувають про них та їхні проблеми.

Відвідини дітей стали можливими завдяки благодійникам, службам таксі «Чумак», «Експрес», «Хіт», «Еліт», «Джокер» та Волинському обласному благодійному фонду «Дитяча місія. Україна», які разом з волонтерами сьогодні розвезли подарунки понад сотні діткам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus