USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Волонтерський рух з Волині отримав нагороду від Залужного

24 Листопада 2023 20:21
Волонтерський рух «Твори Добро», заснований Горохівським фаховим коледжем ЛНУП, відзначено нагородою Валерія Залужного.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

Нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «За сприяння війську» отримала координаторка волонтерського руху «Твори Добро» – Галина Гайда.

«Ця нагорода не тільки для мене. Вона для кожного колеги та студента Горохівського фахового коледжу ЛНУП, для всіх, хто постійно бере участь у наближенні нашої перемоги. Вона для тих, хто робить окопні свічки, в’яже шкарпетки, готує їжу і завантажує всім цим волонтерський автомобіль перед кожною поїздкою. Вона для кожного, хто допомагає з паливом і запчастинами для поїздок до наших Захисників», – зазначила пані Галина.

Читати ще: У Горохів навідалися волонтери з Канади: привезли обладнання для освітян й запрошення на навчання для місцевого таланта

Міський голова Віктор Годик подякував колективу коледжу та студентській спільноті за небайдужість, підтримку Збройних Сил України у наближенні Перемоги над ворогом. Громада пишається такими небайдужими до сьогодення людьми!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus