USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Волонтерам-фізособам дозволили купувати запчастини для БПЛА за кордоном

11 Липня 2024 12:51
Національний банк розширив перелік товарів оборонного призначення, які мають змогу купувати за кордоном фізичні особи-волонтери.

Про це повідомив голова Національного банку України Андрій Пишний у Фейсбуці.

«Розширили перелік товарів оборонного призначення, які мають змогу купувати за кордоном фізичні особи-волонтери. Серед нових позицій комплектуючі для БПЛА (понад 10 найменувань за кодами УКТЗЕД)», – повідомив Пишний.

Він також додав, що регулятор скасував граничні строки розрахунків для товарів військового і подвійного використання та обладнання, що імпортуються виконавцями державних контрактів з оборонних закупівель.

Читати ще: Дрони змінюють обличчя війни: волинян запрошують у батальйон безпілотних систем

«Йдеться, зокрема, і про товари та обладнання, які використовуються для створення або розширення виробничих потужностей для виготовлення товарів оборонного призначення», – зазначив Пишний.

Він наголосив, що виконавці державних контрактів мають бути включені до електронного реєстру учасників відбору та виконавців державних контрактів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus