USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Волонтер із Швейцарії передав луцьким рятувальникам четвертий пожежний автомобіль

13 Червня 2024 13:57
Сьогодні до Луцька завітав добрий друг луцьких вогнеборців волонтер із Швейцарії Андреас Берчі. Для потреб рятувальників ДСНС Волині він передав спеціальну пожежну автоцистерну на шассі IVECO.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Автомобіль призначений для гасіння пожеж та виконання першочергових аварійно-рятувальних робіт, укомплектований спеціальним захисним пожежним одягом та спеціальним спорядженням для вогнеборців, сучасним інструментом тощо.

Символічний ключ від пожежного автомобіля він вручив головному рятувальнику Волині Мирославу Дем’янчуку, а він, у свою чергу, передав автомобіль луцьким вогнеборцям.

Читати ще: Мер Луцька підписав угоду на 210 тисяч євро для розвитку STEM-освіти

У знак дружби та за надану гуманітарну допомогу очільник волинських рятувальників вручив волонтеру Подяку, адже це уже четвертий спеціальний автомобіль для служби 101 Волині від цього благодійника. Як і попередня техніка (пікап Nissan NP300, Daihatsu Terios, Volkswagen Sharan) ця пожежна автоцистерна допомагатиме луцьким рятувальникам надавати допомогу людям під час виконання складних завдань із ліквідації пожеж і надзвичайних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Maха Показати IP 13 Червня 2024 14:27
Велике Дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus