USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Володар орків»: Путін подарував 8 кілець лідерам країн СНД, одне лишив собі

27 Грудня 2022 14:39
Президент Росії Володимир Путін подарував учасникам неформального саміту країн СНД персні з символікою Співдружності. Про це повідомляють російські ЗМІ.

На кожному кільці з металу, схожого на біле та жовте золото, розміщено символіку СНД та напис «з новим роком 2023». Крім того, на персні вказано назву країни, де проходив саміт – Росія.

Кільця отримали Олександр Лукашенко, президент Азербайджану Ільхам Алієв, президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, президент Киргизії Садір Жапаров, президент Таджикистану Емомалі Рахмон, президент Туркменії Сердар Бердимухамедов, а також президент Узбекистану Шавкат Мірзієєв та прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян.

Лукашенко – єдиний, хто одразу одягнув кільце.

Ще один перстень Путін залишив собі.

У телеграм-каналах та соцмережах порівнюють дев'ять кілець, які отримали глави країн СНД, із дев'ятьма Кільцями влади з творів Джона Рональда Руела Толкіна. Ці кільця викував темний володар орків та іншої нечисті Саурон, щоб поневолити людей.
СБУ теж відреагувала:

«Прочитали, що «за порєбріком» один воєнний злочинець зробив 9 кілець і думає, що це йому допоможе нас перемогти. Ми читали Толкіна і у нас для нього тільки погані новини…»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 27 Грудня 2022 15:38
у нього осточно з"їхав дах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus