USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

Вогонь знищив обладнання: на Волині горів столярний цех

5 Липня 2023 15:47
5 липня о 07:11 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного столярного цеху в селі Берестяне Луцького району.

Про це інформують в ГУ ДСНС Волині.

На місце події виїхали вогнеборці 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини Ківерців та 1-ї ДПРЧ Луцька спільно з працівниками місцевої пожежної охорони смт Цумань, сіл Журавичі, Гораймівка.

По прибуттю на місце виклику рятувальники у складі ланки ГДЗС вирушили на розвідку пожежі, для гасіння займання подали сім водяних стволів. Пожежу ліквідовано о 09:25.

Унаслідок пожежі вогнем знищено перекриття будівлі, виробниче обладнання, пошкоджено покрівлю та стіни. Жертв та постраждалих унаслідок події немає, ймовірну причину загорання встановлюють.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus