USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Водійка плакала після ДТП: на Волині пенсіонер скоїв аварію та втік

Сьогодні 12:32
Ратнівський районний суд оштрафував пенсіонера, який влаштував ДТП, а потім зник з місця пригоди.

Як вказується у матеріалах справи, вранці 16 червня у Ратному водій Volkswagen Іван С. на перехресті, рухаючись другорядною дорогою, не пропустив Opel, що рухався головною. Внаслідок зіткнення автівки отримали пошкодження, а винуватець зник з місця аварії.

У суді пенсіонер вину у вчиненні ДТП не визнав та подав клопотання про призначення судової автотехнічної експертизи.

Водійка Opel своєю чергою пояснила судді, що їхала автомобілем Opel головною дорогою, коли в неї влетів Volkswagen, який виїжджав із другорядної.

Свідки підтвердили у суді слова кермувальниці. Як додали, після зіткнення дівчина вийшла з автомобіля та плакала, а водій Volkswagen в цей час здав назад та поїхав у бік центру селища.

Читати ще: Розтрощені два авто: у Луцьку на перехресті від удару перекинулась машина. Відео

Факт вчинення Іваном С. кількох адмінправопорушень було підтверджено протоколам та свідченнями очевидців. Натомість клопотання чоловіка про проведення судової автотехнічної експертизи суд не задовільнив. Мовляв, чоловік сам після ДТП надав письмові пояснення про те, що він не був уважним і не пропустив автомобіль, що рухався головною, внаслідок чого здійснив зіткнення.

Тож суд визнав волинянина винним і оштрафував його 3400 гривень. Крім того, з чоловіка стягнуть 605 гривень судового збору.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus