USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Заховав між речами пасажирів: водій рейсового автобуса хотів провезти 60 смартфонів на Волинь

2 Вересня 2024 23:00
Волинські митники на посту «Ягодин» виявили і вилучили 60 мобільних телефонів марки «Coolpad». Для уникнення сплати митних платежів цю техніку без декларування намагався ввезти водій рейсового автобуса «Варшава – Тернопіль».

Про це інформує пресслужба Волинської митниці.

Сподіваючись на поверховий огляд багажного відділення, чоловік склав їх у дешеву господарську сумку, прилаштувавши серед валіз багатьох пасажирів. Та огляд був ретельним.

Читати ще: Судитимуть волинянина, який зберігав контрафактні сигарети в локомотиві

Щодо водія складено протокол про порушення митних правил за ознаками, встановленими у ч. 2 ст. 471 Митного кодексу.

Недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів. Розпочато провадження, під час якого буде встановлено ціну смартфонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus