USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

Водій, якого в Луцьку вдруге за рік зловили без прав, заплатить понад 40 тисяч штрафу

22 Червня 2024 23:39
У Луцьку чоловіка вдруге за рік зловили за кермом без прав. Тепер він п’ять років не зможе їх отримати та заплатить понад 40 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як зазначається, 28 березня 2024 року Андрій Я. керував Volkswagen Polo на вулиці Домни Гордіюк. Коли патрульні його зупинили, то з’ясувалося, що чоловік ніколи не отримував посвідчення водія. Також встановили, що керманич їздить без прав не вперше.

На судове засідання обвинувачений з невідомих причин не з’явився. Вина особи підтверджується протоколом та довідкою управління патрульної поліції.

Читати ще: Їздив п’яним на мотоциклі: на Волині слюсаря судили за хабар патрульним

Суд визнав Андрія Я. винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.5 ст.126 КУпАП. Йому призначили 40 тисяч 800 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортним засобом на строк п'ять років.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 23 Червня 2024 00:41
На 5 років. Позбавили? Він їх не мав і дальше буде без них їздити! Коли нарешті в державі приймуть нормальні закони???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus