USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Водій був під кайфом: у Луцьку в автівці знайшли пістолет і наркотики

9 Листопада 2022 17:24
У Луцьку під час патрулювання на вулиці Потебні інспектори помітили автомобіль марки Nissan, в якому виявили ймовірно наркотичні речовини та предмет зовні схожий на зброю.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

В транспортному засобі перебував 29-річний водій та 23-річний пасажир. Під час перевірки документів у водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

Згідно зі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» охоронці правопорядку провели поверхневу перевірку, під час якої виявили електронні ваги, zip-пакети з білою порошкоподібною речовиною та речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну, предмет схожий на пістолет та сім набоїв, а також сигнальну військову ракету й пакет з приладами для вживання наркотичних речовин.

На правопорушника склали протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Показати IP 10 Листопада 2022 06:20
Кожної ночі ловлять пяних за кермом і це в комендантську годину протокол склали і на тому все продажний суддя протокол заникає і на тому все поліцейські повинні автомобіль зразу забирати на штрафплощадку і повідомляти призвище та імя порушника чи поіції це слабо маючи додаткові повноваження під час військового стану

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus