USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.58 41.80
  • PLN 10.40 10.70

Водія, який їздив п’яним біля Луцька, оштрафували та на п’ять років позбавили прав

23 Червня 2024 22:09
Біля Луцька зловили п’яного керманича, який, до того ж, не мав водійського посвідчення. Тепер він на п’ять років позбавлений можливості керувати транспортними засобами та сплатить понад 40 тисяч гривень.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Увечері 24 травня Микола Г. їхав автомобілем Volkswagen Transporter в селі Підгайці Луцького району. Його зупинили з явними ознаками сп’яніння – різким запахом алкоголю з рота. Всупереч вимогам чоловік відмовився від проходження огляду на місці зупинки і в медичному закладі.

Того ж дня з’ясувалося, що порушник повторно протягом року керував транспортним засобом, не маючи водійського посвідчення.

Читати ще: Волонтер з Волині підробив права, щоб возити допомогу військовим. Як його покарали

На судове засідання обвинувачений з невідомих причин не з'явився. Вину водія підтвердили досліджені докази, серед яких – протокол, довідки Луцького районного управління поліції та відеозапис із нагрудного реєстратора патрульного.

У підсумку Миколу Г. визнали винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 126 та ч. 1 ст. 130 КУпАП. Йому призначили штраф у розмірі 40 тисяч 800 гривень із позбавленням права керування на п’ять років.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus