USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Вода не прощає безпечності: у Луцьку на Стиру працівники ДСНС врятували дівчину

10 Червня 2022 10:43
У Луцьку на річці Стир волинські рятувальники під час престуру з порятунку на воді допомогли дівчині, яка не могла подолати стрімку течію на надувному єдинорозі.

Працівники ДСНС підпливли до неї моторним човном, витягнули з води та запобігли нещастю. Врятували навіть єдинорога, який здався на волю течії.

«Ця історія зі щасливим кінцем відбулася на очах у сили-силенної глядачів. Її зафіксували численні камери. І, сподіваємося, кожен, хто був на березі Стиру, нарешті усвідомить банальну істину: вода не прощає безпечності. Тож на старті літнього сезону не будьте, як ця юнка. Їй пощастило. А чи пощастить вам?» – застерігають у ДСНС.

Читати ще: Початок пляжного сезону: волинські рятувальники розповіли та показали, як поводитися на воді. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus