USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.50 10.60

ВНУ визнали найкращим закладом програми «Ти як?» у сфері освіти

Сьогодні 17:49
10 жовтня у бібліотеці Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся захід під гаслом «Стійкість одного – стійкість мільйонів». Модерувала дійство професорка кафедри загальної та клінічної психології, регіональна координаторка програми ментального здоров’я «Ти як?» на Волині Наталія Коструба.

Як зауважили у ВНУ, захід відбувся у Всесвітній день психічного здоров’я.

На початку дійства Наталія Коструба подякувала усім партнерам за співпрацю. За її словами, наразі триває розробка Плану заходів з реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров’я в Україні на період до 2030 року.

«Ми не помилилися, коли обирали регіонального координатора програми», – резюмував Анатолій Цьось на початку свого вітального слова. Ректор закцентував, що в сучасних умовах університет повинен бути не просто центром надання освітніх послуг, а й центром науки, культури та соціальних ініціатив.
Читати ще: ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з «Карітас-Спес Луцьк»

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Юрій Легкодух також відзначив професіоналізм Наталії Коструби як регіонального координатора програми «Ти як?». Також він закцентував увагу на актуальності програми: «Кожен із нас живе у постійні напрузі, працює для того, аби наблизити нашу перемогу».

Під час заходу відбулося й нагородження. Зокрема, найкращим закладом проєкту «Ти як?» у сфері освіти було визнано Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Читати ще: Вперше в історії ВНУ і ЛНТУ підписали меморандум про співпрацю

Після завершення офіційної частини відбулася виставка творчих проєктів «Психологічна стійкість. Моя суперсила».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus