USD 41.40 41.68
  • USD 41.40 41.68
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.35 10.50

ВНУ та ЛНТУ – у топ-15 за популярністю серед абітурієнтів

Сьогодні 10:37
Волинський національний університет імені Лесі Українки та Луцький національний технічний університет потрапили у топ-15 серед усіх закладів вищої освіти України за кількістю заяв, поданих на освітній рівень бакалавра на базі повної загальної середньої освіти. Волинські ВНЗ зайняли 13-те та 15-те місця відповідно.

За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що розміщує рейтингові списки абітурієнтів, до закладів вищої освіти станом на 1 серпня 2024 року подано понад 1 мільйон 64 тисячі заяв від вступників.

Цьогорічними лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Львівський національний університет ім. Франка та Національний університет «Львівська політехніка».

Читати ще: «Вступна кампанія зазнала серйозних змін», – ректор ВНУ Анатолій Цьось. Інтерв’ю

Наступні три місця посіли київські виші. Третя позиція – у Київського національного університету ім. Шевченка. Четверте місце має Київський політехнічний інститут ім. Сікорського, а пʼяте – Державний торговельно-економічний університет.

Також до двадцятки лідерів за кількістю поданих заяв увійшли заклади вищої освіти Чернівців, Івано-Франківська, Харкова, Луцька, Дніпра, Ужгорода, Тернополя й Одеси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP Сьогодні 11:12
рейтинг якасті навчання найнищий, зате халявно вчитися...можна не відвідувати навчання і отримати диплома.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus