USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

ВНУ посилює співпрацю з німецьким культурним центром Goethe-Institut

18 Вересня 2023 13:23
Волинський національний університет імені Лесі Українки та Німецький культурний центр Goethe-Institut в Україні в онлайн-режимі підписали угоду про кооперацію.

На включенні були присутні керівники Німецького культурного центру. ВНУ імені Лесі Українки представляв ректор Анатолій Цьось, інформує пресслужба Університету.

«Колектив Університету гордиться співпрацею з Ґете-Інститутом, яка була започаткована в грудні 2004 року. У нас створено Центр вивчення німецької мови. Тут є курси для дорослих і дітей різного рівня складності. Наші викладачі – професіонали з багаторічним досвідом викладання німецької мови», – заявив Анатолій Васильович.

За словами ректора, Університет робить усе можливе, щоб студенти навчалися в комфортних умовах і максимально ефективно засвоювали німецьку мову. Окрім того, науково-педагогічні працівники за сприяння Ґете-Інституту мають змогу підвищувати свою кваліфікацію.

Новим вектором співпраці установ стане підготовка здобувачів освіти за програмою «Вчимося навчати німецької». Цьому передувала підготовка тьюторів, які б могли забезпечити імплементацію програми в Університеті. Підготовка відбувалася в межах навчань за модулями завдяки стипендіям Ґете-Інституту.

«Ми раді стати частиною програми «Вчимося навчати німецької», яка буде успішним підґрунтям для підготовки майбутніх учителів німецької мови», – підсумував ректор Анатолій Цьось.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 18 Вересня 2023 13:55
чи знають німці,що наші викладачі отримують 7 тисч₴ ?
Лучанин до лучани Показати IP 18 Вересня 2023 14:51
Спитайте краще чи наша влада про це знає. Чи німці ще ці питання замість нас мають вирішувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus