USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з Колодяжненською громадою

29 Лютого 2024 15:49
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Колодяжненською громадою. Відповідний договір підписав голова громади Віталій Кашик та ректор Університету Анатолій Цьось під час робочого візиту до Колодяжного.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Делегація Університету Лесі Українки в дні, коли вшановують патронесу навчального закладу, побувала у Колодяжному, у місцях, де літераторка свого часу жила, надихалася і творила. У складі делегаці на чолі з Анатолієм Цьосем на Ковельщину завітали: проректор з навчальної роботи та рекрутації Юрій Громик, проректор з навчально-виховної роботи та комунікацій Наталія Благовірна, помічниця ректора Тетяна Роспопа, директор Музею Лесі Українки ВНУ імені Лесі Українки Тетяна Данилюк-Терещук, завідувач кафедри екології та охорони навколишнього середовища Володимир Радзій.
Читати ще: У Луцьку – студентська Mind Game, присвячена дню народження Лесі Українки. Фото

Під час зустрічі з очільником Колодяжненської громади представники Університету обговорили всі можливі варіанти взаємовигідної та ефективної співпраці і залучення наукового потенціалу ЗВО до розвитку економіки та гуманітарної сфери громади.
Читати ще: Викладачі Лесиного вишу отримали відзнаки від Міністерства освіти та місцевої влади

Результатом зустрічі стало підписання відповідного меморандуму, який передбачає активізацію наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності в громаді, залучення науковців Університету до розроблення проєктів громади, впровадження наукових розробок у різні сфери громади, організацію спільних заходів, налагодження співпраці з роботодавцями громади в частині дуальної освіти, проходження виробничої практики на підприємствах та установах громади тощо.
Читати ще: У ВНУ імені Лесі Українки показали оновлений медичний факультет

Опісля представники Університету зустрілися із учнями випускних класів шкіл громади, розповіли про Університет Лесі Українки, його особливості, спеціальності та можливості після отримання диплома про вищу освіту.
На завершення робочого візиту делегація Університету відвідала літературно-меморіальний музей-садибу Лесі Українки у Колодяжному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus