USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

ВНУ ім. Лесі Українки – 25-й у світовому рейтингу впливовості вишів України

22 Грудня 2020 20:47
Волинський національний університеті імені Лесі Українки – на 25 місці у світовому рейтингу впливовості з-поміж 249 закладів вищої освіти України за версією Academic Influence.

Про це повідомляють на сайті університету, пише Перший.

«Рейтинг впливовості ЗВО формується за спеціально розробленою інноваційною та неупередженою технологією ранжування InfluenceRanking, яка висвітлює досягнення провідних установ і науковців у всьому світі. Згідно з InfluenceRanking вища освіта – це ідеї та люди, які їх просувають. Отже, впливовість університету оцінюється через гідних уваги людей, які працюють у ньому і зробили значний внесок у певній галузі», – йдеться у повідомленні.
Довідково: технологія визначає людей та установи на основі записів про них в Інтернеті на 15 різних мовах; аналізує сукупність наукових й академічних цитат із баз даних, зокрема з вікіпедії та Crossref; здійснює оцінку посилань й іншу семантичну інформацію, що міститься в цих базах даних, і порівнює її з іншими джерелами інформації – періодичними виданнями, журналами та глобальними ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
клас Показати IP 22 Грудня 2020 23:28
Звучить ніби в світі! Академічні досягнення і впливовість вимірюються цитатами, a не впливовостю в інтернеті. Tак що ці рейтинги нічого не значать.
клас Показати IP 22 Грудня 2020 23:33
Гляньте краще скільки цитат мають викладачі на Google Scholar
Лучанин до клас Показати IP 23 Грудня 2020 19:52
Так краще вже дивитися по Scopus. А то у нас навіть деякі "академіки" мають високі показники по Google Scholar, тоді як по Scopus одні нулі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus