USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Вночі на Волині гасили пожежі у будинку і господарських спорудах

2 Грудня 2023 12:03
Минулої доби рятувальники Волині ліквідували 3 пожежі та здійснили 1 виїзд для проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

1 грудня о 11:32 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Цир Камінь-Каширського району. На місце виклику направлено черговий підрозділ 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Любешів спільно з співробітниками місцевої пожежної охорони села Бірки. По прибуттю рятувальники оперативно провели розвідку та за допомогою водяного ствола ліквідували займання. Імовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі. Постраждалих немає.

Черговий підрозділ 1-ї ДПРЧ міста Луцьк приборкав займання господарської споруди в селі Боратин Луцького району. Імовірна причина події – встановлюється.

Працівники місцевої пожежної охорони сіл Гораймівка, Рудники, Красноволя загасили пожежу господарської споруди в селі Гораймівка Луцького району. Імовірна причина займання – встановлюється.
Рятувальники аварійно-рятувальний загону спеціального призначення здійснили виїзд для рятування дикої качки з травмованим крилом з меліоративного каналу у парку імені Лесі Українки у Луцьку.

Читати ще: Залиште у спокої: у Луцькому зоопарку розповіли, хто з птахів узимку потребує допомоги

Фахівці ДСНС за допомагою спеціального обладнання дістали плаха та передали його небайдужим громадянам, які віднесли його до зоопарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus