USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Внесок платників податків Волині до бюджетів перевищив 11 мільярдів

Сьогодні 06:17
Понад 11 мільярдів гривень сплачених волинянами податків упродовж січня-липня 2024 року поповнили державний та місцеві бюджети в області. Сума податкових надходжень за цей період перевищує минулорічні показники на 21,1 відсотка.

Тобто, юридичні та фізичні особи спрямували до бюджетів усіх рівнів на 1,9 мільярда гривень податків більше проти аналогічного періоду торік, інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«На Волині вдалося зберегти позитивну динаміку податкових надходжень. Вагомий плюс у показниках сплати податків переконує, що більшість наших господарюючих суб’єктів навіть за не завжди сприятливих економічних умов воєнного часу сумлінно виконують податкові зобов’язання. Зі свого боку фахівці ДПС забезпечують якісний податковий супровід та ефективно протидіють можливим ризикам несплати. Безперечно, передусім завдяки нашим платникам податків, які залишаються надійними, прогнозованими та відповідальними партнерами держави, бюджети отримують належні кошти», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: На Волині зростає кількість платників податків – юридичних осіб

Посадовець підкреслив, що сучасні технологічні рішення, які ДПС пропонує бізнесу, мають виняткове значення для більш ефективної діяльності та комунікації з контролюючими органами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus