USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Внаслідок ударів по Покровському району загинули 11 людей, з них 5 дітей

6 Січня 2024 20:37
Внаслідок ударів росіян по Покровському району Донеччини у суботу, 6 січня, загинули 11 людей, серед яких 5 дітей, ще 8 осіб поранено.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«11 загиблих, у тому числі 5 дітей – такі попередні наслідки ударів по Покровському району. Росіяни вдарили по району ракетами С-300 вбили 11 людей і поранили ще 8. Основний удар прийшовся по Покровську і Рівному Мирноградської громади», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У Києві під час обстрілу загинула викладачка Києво-Могилянської академії

У місті Покровськ Донецької області внаслідок удару російських військ під завалами будинків перебувають, імовірно, шестеро людей, двоє з них – діти, аварійно-рятувальні та пошукові роботи тривають.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Згідно з даними ДСНС, у Покровську ворожим ударом повністю знищені два приватні житлові будинки. У результаті аварійно-рятувальних робіт з-під завалів вдалося врятувати чоловіка.

«За попередньою інформацією під завалами двох будинків можливе перебування ще 6 людей, з них 2 дітей. На місці тривають аварійно-рятувальні та пошукові роботи», – зазначили у службі.

У селі Рівне Мирноградської міської громади прямим влучанням загарбники повністю знищили приватний житловий будинок, де проживали шестеро людей, зокрема троє дітей. Там теж тривають пошукові-рятувальні роботи.

На місці ворожого обстрілу рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку на площі 10 квадратних метрів.

Загалом для проведення робіт залучені 34 працівники ДСНС і дев’ять одиниць техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 13 Січня 2024 23:53
Освободітєлі прийшли до поневолених

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus