USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Внаслідок стрілянини у Вашингтоні загинула 6-річна дівчинка, 5 дорослих поранені

17 Липня 2021 16:51
В американському Вашингтоні ввечері 16 липня невідомі влаштували стрілянину. Унаслідок інциденту загинула 6-річна дівчинка, ще п’ятеро дорослих отримали поранення.

Зловмисники відкрили вогонь на південному сході столиці США у п’ятницю близько 23:00. Про це повідомив заступник начальника управління поліції міста Ашан Бенедикт, пише 24 канал.

Він зазначив, що, почувши постріли, правоохоронці негайно вирушили на місце події. Після прибуття вони виявили поранених, серед яких була 6-річна дівчинка.

Дитину одразу госпіталізували до лікарні, але врятувати її не вдалося.

Окрім цього, внаслідок стрілянини постраждали ще п’ятеро дорослих: троє чоловіків і дві жінки не зазнали серйозних ушкоджень – їхньому життю нічого не загрожує.

Ашан Бенедикт розповів, що наразі поліція встановлює обставини інциденту та шукає можливих свідків та відеозаписи події. За його словами, поки нікого не затримали.

«У цьому місті все ще зберігається занадто багато насильства із застосуванням вогнепальної зброї», – додав правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus