USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Внаслідок авіаударів по житлових будинках в Охтирці є жертви, Чернігів – без газу, тепла й води

14 Березня 2022 09:26
У результаті нічного бомбардування Охтирки в Сумській області загинули щонайменше три мирні жителі.

Про це у своєму відеозверненні в Facebook розповів мер міста Павло Кузьменко, передає УНІАН.

«На жаль, не добрий ранок у місті Охтирка сьогодні... Вночі було авіабомбардування приватного сектору, житлових будинків, де загинули щонайменше три людини, інших поки ще не знайшли. За мною горять будинки...» – сказав мер.

«Я показую всьому світу, що робить ворог з нами, що він нас знищує та бомбить, він вміє воювати тільки з цивільним населенням», – додав він, закликавши закрити небо над Україною.


Через обстріли Чернігова армією РФ, а також потрапляння снарядів і бомб у місті частково відключено газопостачання, тепло, водопровід, пише ТСН.

Про це повідомив голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Без електропостачання залишаються 226 населених пунктів області в трьох районах: у Чернігівському – 195, Ніжинському – 27, Прилуцькому – 4.
Протягом минулої доби зареєстровано вісім пожеж у місті. За його словами, загорянна виникли в одному з магазинів АТБ, у храмі на території кладовища Яцево. Крім того, шість займань – у житловому секторі.

Піротехніки ДСНС за добу двічі проводили розмінування. Всього від початку війни – 56. Приміром, виявлено та вилучено чотири бомби ОФАБ-500, що не розірвались, касетні елементи з РСЗ «Ураган», багато мін та снарядів.

Раніше повідомляли, що вранці 14 березня на столичній Оболоні снаряд влучив у 9-поверховий будинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus