USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Вміст алкоголю у крові перевищував норму в 12 разів: у Луцьку зловили керманича, якого вже позбавили прав за п'яне водіння

25 Квітня 2023 16:17
Сьогодні під час патрулювання на вулиці Набережній у Луцьку поліцейські помітили автомобіль марки Renault Kangoo, водій якого порушив правила дорожнього руху. Чоловік здійснив рух прямо зі смуги для руху праворуч, яка позначена знаком 5.16 (Рух по смугах) ПДР.

Про це повідомили в патрульній поліції області.

Інспектори зупинили автомобіль та під час перевірки документів у водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння на місці. Прилад Drager показав 2,48 проміле, що у 12 разів перевищує допустиму норму.

Також патрульні встановили, що порушника протягом року вже притягали до відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та позбавили права керування.

На керманича поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння повторно протягом року), за ч. 5 ст. 126 (Повторне керування транспортним засобом протягом року особою, яка позбавлена права керування), за ч. 1 ст. 126 (Відсутність чинного поліса страхування) та за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus