USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.70 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Влучила блискавка: на Волині вщент згоріла господарська споруда. Відео

Сьогодні 09:33
Пожежа трапилася 17 липня ввечері у селі Воля Ковельського району.

Як розповіли очевидці, відбулося влучання розряду блискавки у господарську споруду. Виникла пожежа, вогнем повністю знищено будівлю.

Ще одна пожежа трапилася у селі Замостя Камінь-Каширського району. Очевидці зазначають, що теж через влучання блискавки. Відомо, що горіла господарська споруда.

Попередньо, обійшлося без постраждалих.

Як зазначили у пресслужбі ДСНС, рятувальники виїжджали на пожежі. 17 липня о 21:24 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди у селі Воля Ковельського району. На місце виклику прибули рятувальники 19 ДПРЧ м.Ковель та МПО с. Доротище, які подали на гасіння 3 водяних ствола. Пожежу ліквідували о 22:43. Потерпілих немає. Причина пожежі: розряд блискавки.

О 5:18 до вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу у селі Замостя Камінь-Каширського району. На місце виклику прибули рятувальники 13 ДПРЧ села Маневичі та ВПО какрасинське лісництво які локалізували охоплену вогнем споруду о 6:27, а 7:50 її ліквідували. Потерпілих немає. Причина пожежі: розряд блискавки.

Нагадаємо, 16 липня протягом години блискавки підпалили три споруди на Волині.

Горіли господарські будівлі у селі Галина Воля Старовижівської громади, у селі Дубечне Дубечненської громади та в селі Нуйно Сошичненської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus