USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Власникам вантажних бусів хочуть заборонити паркуватися в луцьких дворах. Петиція

20 Квітня 2021 22:13
Паркування комерційних бусів у дворах багатоквартирних будинків міста Луцька пропонують заборонити.

Таку пропозицію на платформі Єдиної системи місцевих петицій зареєстрував Василь Олійник.

Як вказав чоловік, ні для кого не секрет, що двори багатоквартирних будинків перетворилися на паркінги.

«Терпіти легкові авто ще можна, а от великі вантажні буси, власники яких використовують їх для перевезення вантажів, тобто в комерційних цілях, паркують транспортні засоби так, що мешканці перших поверхів бачать лише машину з вікна», – зазначив він.

І запропонував заборонити паркування вантажних комерційних бусів у дворах багатоповерхових будинків.

На його думку, за дотриманням цього правила зможуть слідкувати самі мешканці, а у випадку порушень вони фіксуватимуть їх і надсилатимуть фотографії працівникам муніципальної варти.

Нагадаємо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 людей. Підтримати петицію Василя Олійника можна за посиланням.

Читати ще: У Луцьку планують збільшити кількість платних автопарковок

Як раніше повідомляло ІА Волинські Новини, в Луцьку найближчим часом запрацює ще одна платна парковка для автомобілів в центрі міста на вулиці Кривий Вал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Правдоруб Показати IP 20 Квітня 2021 22:22
Можливо тоді взагалі заборонити паркуватися в дворах, а то це буде як ущемлення прав інших власників авто...
123 Показати IP 20 Квітня 2021 22:25
А пасажирські буси значить можна??? Грамотно складена петиція))))
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2021 22:32
Будуть паркуватись на вулицях, проспектах. Легше стане?
Лучанин Показати IP 20 Квітня 2021 23:20
В принципі слушна петиція, мене самого це бісить, проте в нас не створена інфраструктура для вирішення цих питань. Якщо це комерційна фірма, то тут без питань, а якщо підприємець і він зареєстрований за адресою проживання як підприємець, тоді повинен мати право ставити авто біля своєї адреси реєстрації. Взагалі, більшість хочуть мати авто, правда не всі можуть, тому хто зараз жене бочку на автомобілістів завтра може стати власником авто і потрапити в свою ж пастку. Саме тому треба наводити порядок в цьому питанні не заборонами, не платними парковками, а будівництвом доступних стоянок і парковок біля будинків. Якщо це вже такий великий тягар для чиїхось забаганок, то хіба що за символічну плату. Саме ця правильно збудована інфраструктура розділить і розставить все по своїх місцях - одні будуть мати можливість вільно і безпечно пересуватися, а інші мати можливість припаркуватися не заважаючи друг другу. А боротися зараз треба в першу чергу з тими хто заставляє виходи з підїздів і проїзд до них, інше не на часі (мова про всі авто, а не лише вантажні).
qwirt Показати IP 21 Квітня 2021 05:31
гарна ідея, підтримав петицію
Коля Показати IP 21 Квітня 2021 08:26
Взагалі б заборонили паркуватися в дворах! На стоянках, будь ласка щоб в дворах не було тих машин!! Так було зручно усім !!!!
Анонім Показати IP 21 Квітня 2021 08:27
Я б всім заборонила, хай влада виділяє спеціальні місця для парковок. 5 хвилин до школи дворами для дитини - то є дихання виключно вихлопними газами, яких найбільше виділяється при старті і при гальмуванні авто. Думайте про своїх дітей, поки не пізно,а не про авто під своїм садном.
Анонім Показати IP 21 Квітня 2021 09:13
Поставте краще камери онлайн в кабінетах чиновників, толку більше буде. Як ви вже задовбали зі своїми законами, які ущемлюють права звичайних людей.
Міщанка Показати IP 21 Квітня 2021 10:33
Парковки у дворах проектувалися для того, щоб можна було приїхати під будинок та висадити пасажирів чи пообідати, тобто на невеликий відрізок часу. Проте зараз машини ночують у дворах, причому часто у родині не одна машина. Поруч з мікрорайонами досить гаражних кооперативів та платних парковок. Якщо вже маєш гроші на машину, то знайди ще пару сотень на місце для неї! Але ж пройти пару метрів ліньки, краще зайняти місце, де твої діти могли б покататися на роликах чи велосипеді! Тому я за заборону тривалого паркування у дворах усіх авто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus