USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Влада Вірменії затримала 6 демонстрантів: їх підозрюють у закликах до захоплення влади

11 Листопада 2020 08:42
Глава апарату уряду Вірменії Едуард Агаджанян повідомив, що в Єревані затримали шістьох осіб, які брали участь в акціях протесту пов’язаних з рішенням про припинення війни в Нагірному Карабасі і введення військ Росії.

Про це він написав у Facebook, повідомляє Українська правда.

Затриманих підозрюють в закликах до захоплення влади і спробі насильницького повалення конституційного ладу.

За словами Агаджаняна, з шести затриманих, двоє – «активні учасники» нападу на спікера парламенту Вірменії Арарату Мірзояна.

Нагадаємо, у ніч проти 10 листопада після заяви прем'єра Вірменії Нікола Пашиняна про завершення війни в Нагірному Карабасі, в Єревані спалахнули масові акції протесту. Люди увірвалися до будівлі уряду, шукачи прем'єр-міністра Нікола Пашиняна. Згодом протестувальники захопили парламент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пашинянчук Показати IP 11 Листопада 2020 09:37
злочинну владу геть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus