USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Військовий з Волині отримав «Хрест хоробрих» від Залужного та «Хрест доблесті» від МОУ

15 Лютого 2024 09:33
Захисник України із села Пнівне Камінь-Каширської громади Олександр Пугач отримав нагороду від головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Почесний нагрудний знак «Хрест хоробрих» чоловіку вручили 6 листопада 2023 року.

Нагрудним знаком «Хрест хоробрих» нагороджують військовослужбовців та працівників Збройних сил України за героїчний вчинок, пов’язаний з ризиком для життя чи здоров’я під час участі у бойових діях об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операціях з підтримання миру та безпеки, ліквідації наслідків природних і техногенних катастроф, інших надзвичайних ситуацій.
Це вже друга нагорода на рахунку військового. Раніше, 29 вересня, його було нагороджено відзнакою Міністра оборони України – «Хрестом доблесті».
Читати ще: Змусили відступити ворогів: воїна Волинської ТрО нагородили «Хрестом хоробрих»

Відзнакою «Хрест доблесті» нагороджують військовослужбовців рядового, сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, службова діяльність яких в мирний час або під час воєнного стану (особливого періоду) визнано винятково корисною.

Олександр Пугач нині на передових позиціях захищає Україну. У військо пішов 23 жовтня 2022 року. Наразі воює у складі 95-тої окремої десантно-штурмової бригади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus