USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Військових з Горохівської громади удостоїли державних нагород

9 Вересня 2023 15:05
Жителі Горохівської громади неодноразово виявляли героїзм та звитягу у боротьбі з російськими окупантами. Багатьох із них, на жаль, ми втратили назавжди.

8 вересня Горохівський міський голова Віктор Годик та т.в.о. начальника Першого відділу Луцького РТЦК та СП Віталій Гамлюк вручили державні нагороди родинам військових, які загинули на війні, інформують у міськраді.

Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «Золотий хрест» нагороджено жителя с. Підбереззя Кислюка Андрія Васильовича (посмертно). Нагороду вручено батькові Василю Пилиповичу.

Медаллю «Захиснику Вітчизни» нагороджено жителя м. Горохів Лазара Павла Миколайовича (посмертно). Медаль отримав батько Микола Степанович.
Відзнакою Міністерства оборони України «За поранення» (важке) нагороджено військовослужбовця, жителя Горохова Олександра Мар’яша, котрий зі зброєю в руках захищає Батьківщину з 2014 року.

«Герої – це не лише ті, які віддають життя. А також ті, які продовжують життя. Кожен з вас – батьки, діти, внуки, несете ім’я Героїв, які далі, але вже як небесне військо, борються за нашу перемогу. Ви є натхненням для нас жити та боротися за Перемогу», – наголосив міський голова Віктор Годик на зустрічі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus