USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Військовослужбовиці, звільнені з полону, отримають квартири в Луцьку

19 Червня 2024 10:34
Військовослужбовиці з Луцька, які пережили російських полон, отримають однокімнатні квартири в рідному місті. Це прикордонниця Людмила Кравчук і військовослужбовиця Алла Сенченко (на фото її звільнення з полону).

Відповідні рішення було прийнято 19 червня на виконкомі Луцької міської ради.

Як інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук, військовослужбовиці отримають однокімнатні квартири в одній з новобудов на вулиці Зоряній. Загальна площа кожної квартири становить близько 41 кв. м.

Незабаром лучанки отримають ордери на квартири.

Читати ще: «Майже щодня в нас були ампутації кінцівок», – звільнена з полону лучанка-прикордонниця. Інтерв’ю

Нагадаємо, понад пів року прикордонниця Людмила Кравчук перебувала в російському полоні. 17 жовтня 2022 року її в рамках обміну звільнили з російського полону. Майже два місяці прикордонниця перебувала на реабілітації. Додому повернулася тільки наприкінці грудня 2022-го. Тоді вона повідомила, що буде продовжувати служити в Луцькому прикордонному загоні.

Читати ще: «Я не боялася померти». Військова з Луцька, яка пережила полон, нині працює в ТЦК і мріє шити одяг для захисниць

Алла Сенченко потрапила в полон під час виконання завдання в Лимані. Вісім місяців і 11 днів Алла провела в полоні. Нині вона працює в луцькому ТЦК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Червня 2024 11:41
краще б давали квартири тим, хто зазнав поранень і серйозних ушкоджень в бойових діях, а таких багато. Натомість квартири в армії роздають по знайомствах, як при совку
123 до Анонім Показати IP 20 Червня 2024 05:02
який же ти тупий! За поранення в ліву п'яту теж давати. Бажаю тобі пройти російський полон, гівно поліське

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus