USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Військового з Волині нагородили орденом «За мужність»

3 Квітня 2023 11:18
Військовому з Володимира Сергію Лященку днями присвоєно нагороду державну нагороду – орден «За мужність» ІІІ ступеня.

Відповідний указ опублікований на сайті Офісу президента.

«За особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм постановляю нагородити орденом «За мужність» ІІІ ступеня солдата Лященка Сергія Олександровича», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Аеророзвідник з Волині, нагороджений орденом «За мужність», нищить ворожу техніку дроном

Як пише БУГ, з початком повномасштабного вторгнення Сергій самостійно пішов у військкомат, хоча мав проблеми зі здоров’ям. Маючи музичні здібності, Лященка відправили до 14-ї бригади в оркестр, де він пробув півтора місяця. Але військовий не хотів проходити службу у Володимирі, він рвався туди, де відбуваються військові дії. Служив аеророзвідником, брав участь у звільненні окупованих міст та сіл, в одному з яких саме він повертав український стяг на адмінбудівлю.

На фронті отримав поранення. На початку року, повернувшись із Харківщини, Сергійзвільнився зі служби та приступив до адвокатської практики, якою він займався до початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну.

Як ми писали раніше, військовий з Волині отримав почесну нагрудну відзнаку «Сталевий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 3 Квітня 2023 12:37
Хто ті подання на нагородження і по яким принципам робить? Не хочу нікого образити але тут прослідковується вибірковість і корупція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus