USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Військові показали, як вдарили по ворогу та знищили катер біля Зміїного. Відео

7 Травня 2022 12:26
Окупанти, попри те, що військові нищать їхні позиції на окупованому острові Зміїний, продовжують возити туди техніку і дають військовим змогу знову їх знищувати.

Нове відео з відпрацюванням по ворогу оприлюднило Оперативне командування «Південь».

«Наполегливість рашистів, з якою вони реалізують запрошення «Ласкаво просимо до пекла!», вражає», – зазначають військові.

Читати ще: Військові ЗСУ підірвали склад боєприпасів росіян та цілу колону техніки на півдні

Окрім позицій, на відео також зафіксовано знищення малого десантного катери типу «Серна», уточнюють бійці кореспондентам ТСН.

«Чорнобаївка вже стала легендарною жаровнею для орків... Зміїний – не просто новий захопивий серіал, що йде на рекорд по кількості і масштабах! Він був одним із знакових об’єктів на початку цього вторгнення, він став символом міцної скелі нашої непохитності і розбиття найнаполегливіших зусиль ворога», – додають військові.
Як повідомляли, захисники України з 24 лютого по 7 травня знищили близько 25 100 російських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus