USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Військкомів із тилу відправлятимуть на фронт, – міністр оборони

28 Квітня 2023 14:55
Президент Володимир Зеленський дав головнокомандувачу Збройних сил України генералу Валерію Залужному «серйозну рекомендацію». Переважну кількість військкомів, які давно сидять у центрах комплектацій (колишні воєнкомати), відправляти на фронт як бійців.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков на брифінгу 28 квітня, передає Gazeta.ua.

Він зазначив, що замість них мають призначатися воїни, які зазнали поранень.

«Це будуть люди, які знають, у тому числі, як правильно проводити роботу щодо реалізації мобілізаційних потреб», – сказав міністр.

Крім цього, міністр оборони додав, що новопризначений заступник міністра оборони Олександр Павлюк вже опікується питанням реформування центрів комплектування та соціальної підтримки.

В Україні триває загальна мобілізація та воєнний стан, що запровадили через військове вторгнення РФ. Під час мобілізації призову підлягають військовозобов’язані чоловіки у віці від 18 до 60 років.

Під час воєнного стану повістки українцям можуть вручати і органи місцевого самоврядування, і представники експлуатаційних компаній чи ОСББ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ABC Показати IP 28 Квітня 2023 15:06
А тих, хто яйця по 17гр/шт закуповує, на фронт не треба?
Анонім до ABC Показати IP 28 Квітня 2023 15:41
Так ще невідомо чи щтуки ,чи кілограмами , чи яйця страусині
Суддя Дреддд Показати IP 28 Квітня 2023 15:15
Одеський обласний воєнком Євген Борісов придбав новий будинок в Іспанії. Недавно купив. Ну, як купив - мама купила. У них у всіх, поки вони тяжко на державу струячать, мами і дружини заробляють і вкладаються в ліквідні активи. Дружина воєнкома виїхала за кордон. В Іспанію. Зняла квартиру. Адресу, договір оренди, вартість комунальних платежів - все вже оприлюднено. Якихось 5 тисяч євро в місяць платить дружина воєнкома за тишу і спокій. Можуть собі дозволити. Бізнесмени ж. Притому, всі. А сам пан воєнком, під час дії воєнного стану, з 22 грудня 2022 по 18 січня 2023 року, відпочивав за кордоном. Де? Так в Іспанії ж. 28 днів - скільки там того відпочинку? Ще злі одеські язики кажуть, що цей пан приймав у власність нерухомості у місті Марбелья (провінція Малага, Королівство Іспанія), оформленого тижнем раніше, 15 грудня 2022 року, на його матір - пенсіонерку Борисову Надію Семенівну. Будиночок не такий вже й шикарний. І не сказати, щоб дуже новий. Аж в 2017 році побудований. І площею всього-навсього у 857 квадратних метрів. Не у 2 ж тисячі! Та і хотіли за будинок 4 400 000€, а пани сторгувалися за 3 960 000€. Молодці які. Адресу писати не буду. Щоб ви не заздрили статкам, заробленим тяжкою працею. Але скажу, раптом вас цікавить. Так, мама - пенсіонерка у Борисова - бізнесвумен. До війни прибутки ТОВ Юг, де вона засновниця і беніфіціарка, становили 800 000 гривень. На трьох. Тому на таку хату спокійно можна було заробити. За 33 роки приблизно. Ще злі язики кажуть, що операцію з нерухомістю супроводжувала росіянка Ірина Спірідонова, яка обслуговує всі операції російських клієнтів у згаданому регіоні. Жодних натяків, ну що ви. Наш воєнком не може ж представляти жодного інтересу для спецслужб рф, наприклад. А, ну іще по дрібницям. Перша дрібниця. Дружина обласного воєнкома вже у 2023 році купила офіс з терасою у престижному кварталі Golden Mile за адресою: Av. Bu Джерело: https://censor.net/ua/b3414954 Друга дрібниця. Вєнком ще авто завіз - Mercedes Benz G63 AMG 2022 року випуску. Гуманітарний вантаж, сказав. Для потреб армії. Ну ми і не сумніваємось, що у Бахмуті саме на таких підвозять снаряди. Джерело: https://censor.net/ua/b3414954
Анонім до Суддя Дреддд Показати IP 28 Квітня 2023 19:57
Ваші розлогі коментарі нечитабельні, тому що громіздкі. З іншої сторони, всі відвідувачі цього сайту користуються послугами інтернету і можуть це прочитати без вашої допомоги. Якщо ви такий багатослівний, заведіть собі блог і вправляйтесь там у своїй лексиці досхочу.
Макс Показати IP 28 Квітня 2023 15:37
Вони вже набрали хабарів зараз куплять собі довідки , лікарняні, будь які, так що це лише піар на публіку . Доречі не забувайте про понад 600тисю ментів, прокурорів, суддів , митників ...
Воєнком Показати IP 28 Квітня 2023 17:17
Пан Зеленський не потрібно мене лякати захистом Батьківщини , можливо потрібно лякати *слуг народу* чи опзж. Але опзж мабуть не потрібно тепер вони ваші союзники не гірше за слуг.Як виглядають мої ноги після *іловайськог котла * можу показати вам особисто, камера того не передає. І де ви і ваші *слуги* були у 2014 році.
боєць до Воєнком Показати IP 28 Квітня 2023 18:09
Якщо ти без ніг, то виходь нах на пенсію. Чи не так? Відпочивай собі заслужено. Чи ще не все взяв? В протилежному разі, яка мотивація сидіти інваліду на паркеті і "вирішувати" долі людей. Нехай ще повирішують ті, хто рік гнив в окопах і залишився з ногами. Є якесь заперечення?
Просто до Воєнком Показати IP 30 Квітня 2023 09:44
Якби не шоколадна криса, був б ти здоровий і щасливий. Зеля тут аж ніяким боком
Правда Показати IP 28 Квітня 2023 17:46
Та невже.І це після 14 місяців війни.А як збираєтесь вертатаитих мордоворотів з-за кордону,умовляннями,виродки...
До правди Показати IP 28 Квітня 2023 21:06
Групу не виробляв і виробляти не збираюся , правда за рахунок НАТО лікувався в Германії і Болгарії.Правда дали земельну ділянку під забудову у Володимері біля частини якщо хтось заплатить за неї хоть тисячу доларів то будуть дуже великі гроші Грошове забеспечення отримую як і інші військовослужбовці На пенсію вийду як каже закон в 60 років (як доживу) з квартирної черги зняли по причині отриманої спадщини в Сумській області (перебував більше двадцяти років) У військомат попав служити після розформування 51 омбр у 2015 році так як я і небагато інших були визнані тодішнім ПРЕЗИДЕНТОМ (він мабуть так само мислив як і ВИ) винуватими в провалах 51 омбр і не гідними служити (чи по вашому вирішувати долі) у новоствореній 14 омбр. Долі вирішую не я не всевишній. Не гідний служити нехай звільняють (сам я рапорт писати не буду),років календарних та пільгових вистачить на дві військові пенсії
Мило в очі Показати IP 29 Квітня 2023 17:32
Популізм чистої води!!!. Там всі приблизно полковник/підполковник/майор відсидяться десь за хх-ххх кілометрів від передової в штабі або пункті постачання отримають бойові і поїдуть назад сказавши "Я ВОЮВАВ, В ТАНКУ/БТР-і ГОРІВ" і дальше по накатаній колії +бойові пільги/бонуси.
Ірина Показати IP 30 Квітня 2023 07:59
Так в Ковелі уже давно всі інваліди, правда тільки по документах. Сидять морди все життя на пайках, зарплатах і пільгах військових, а як війна, то ловлять дітей і відправляють на передову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus