USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Війну програно: політолог розповів про два шляхи для російської еліти

11 Грудня 2022 06:18
Публіцист Андрій Піонтковський назвав два можливі сценарії щодо того, що може і має зробити кремлівська еліта в умовах розпочатої поразки в Україні, передає УНІАН.

«Війну програно: у політичної еліти є шанс визнати це і добровільно піти з України, як бонус вона зберігає при цьому владу. На це згодні і Захід, і Україна. Україну, крім відновлення безпеки, більше нічого не цікавить.

А ось другий варіант – піти з України через ще серію кривавих зіткнень і боїв з ганьбою, з обваленням всієї політичної системи. У Росії ось як стоїть зараз питання. Вирішувати потрібно найближчим часом. Я не маю нічого особистого до Путіна, але об'єктивно – він основна перешкода до цього сценарію керованої капітуляції і добровільного відходу з України. Ось так вирішувати доведеться людям найближчим часом», – сказав експерт.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський вважає, що Росію сколихне громадянська війна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 11 Грудня 2022 11:26
Що за маячня," експерд"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus