USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Війна забирає найкращих: Волинь попрощалася із воїном, якого пів року вважали зниклим безвісти

26 Жовтня 2022 19:24
На Волині попрощалися із 43-річним воїном Валентином Марчуком.

Про це повідомляє Православна Ратнівщина.

«Війна забирає від нас найкращих...

Вчора, пізньої вечірньої пори залухівська сторона живим коридором зустрічала свого Героя – Марчука Валентина Петровича, який віддав своє життя за кожного з нас, за рідну Україну!

Спочатку було «зник безвісти», яке дало надію всім нам, а найбільше – батькам і рідним, що Валік живий, що повернеться. Більше семи місяців чекали з надією на хорошу звістку. Не сталося... Не судилося... Повернувся на рідну землю чорним птахом!

Він був і є нашим односельчанином, бо народився, навчався і закінчив школу тут, у Волі Щитинській. Навіть після того, як батьки змінили місце проживання, Валік більше часу проводив на Вільці, де були його друзі, брат з сім’єю. Він був тихим, спокійним і дуже добрим. Ніколи нікого не образив ні словом, ні ділом. І ми знали і любили такого Валіка. Таким він залишиться в наших спогадах, таким ми будемо його пам’ятати.

Чин похорону був завершений у храмі с. Залухів священиками Гірниківської округи Володимир -Волинської єпархії.

Важко підібрати слова, щоб висловити співчуття батькам і рідним. Нехай Бог укріпить їх пережити це страшне горе. А нашому Герою – Царство Небесне і вічний спокій!» – йдеться у дописі.

ЯК ми писали, про загибель воїна Валентина Марчука стало відомо 25 жовтня.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus