USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Війна обірвала життя Героя з Волині Михайла Зайця

22 Вересня 2023 12:40
22 вересня перестало битися серце Зайця Михайла Степановича, жителя села Пильгани, якому 15 листопада мало б виповнитися 50. Військовослужбовець отримав вогнепальне осколкове поранення під час виконання бойових завдань поблизу Соледара Бахмутського району Донецької області.

Про це повідомили в Мар’янівській селищній раді.

Михайло Заєць був мобілізований 12 липня 2022 року у військову частину А1008 14-ї бригади.

Сьогодні кортеж з тілом померлого Героя їхатиме з Горохова через вулиці Соборну, Незалежності в смт Мар’янівка, села Борочиче, Бужани до рідної домівки в село Пильгани.

Похорон відбудеться в суботу, 23 вересня. Початок поховальної процесії в оселі загиблого – об 11:00.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до храму Свято-Різдво-Богородичної релігійної громади села Пильгани, поховання відбудеться на місцевому кладовищі.

«Просимо жителів смт Мар'янівка, сіл Цегів, Борочиче, Бужани, Пильгани та інших населених пунктів громади гідно вшанувати Захисника України. Щирі співчуття мамі, дружині та близьким загиблого», – йдеться у повідомленні.

Відповідно до розпорядження селищного голови, 22-23 вересня року в Мар'янівській територіальній громаді оголошено днями жалоби.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus