USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Війна не зупиняє паліїв: біля Луцька згоріло майже пів поля. Фото

20 Травня 2023 23:08
Сьогодні близько опівдня до служби порятунку надійшло повідомлення від очевидця про пожежу сухої рослинності поблизу села Оздів Боратинської громади.

Про це повідомили пресслужбі ДСНС Волині.

Чоловік спочатку спробував самостійно загасити пожежу, проте йому це не вдалося. Коли вогонь поширився вже на значну площу, тільки тоді він викликав службу порятунку

По приїзду на місце виклику рятувальники 1 та 2 ДПРЧ вжили заходів, щоб пожежа не розповсюдилась і не перекинулась далі на значні площі вздовж русла річки Чорногузка.

Станом на 17:30 пожежу локалізували. На місці працювали інспекторський склад Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, екологи та поліція.

Пожежу гасили 16 осіб особового складу підрозділів ДСНС, також було задіяно чотири одиниці техніки. Ліквідували пожежу о 19:13.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus