USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Вітання голови Луцької міської громади Ігоря Поліщука з Великоднем

24 Квітня 2022 06:30
Міський голова Ігор Поліщук звернувся до жителів громади з побажаннями перемоги над російським агресором, миру, здоров’я та Божого благословення.

Відеозвернення він опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Шановні лучани! Шановні жителі громади! Щиро вітаю вас з Воскресінням Христовим!

У ці святкові дні, коли в наших серцях так багато віри і надії, ми прагнемо лише одного – перемоги у жахливій війні з російським агресором.

Сьогодні Великдень об’єднав нас у спільній молитві за мир в Україні. Мир – це саме те, чого так потребує кожна людина у теперішній надскладний період.

Нехай у ці святкові дні і повсякчас Господь буде з нами. Бажаю, щоб Ісус Христос воскрес в душі кожного, адже Воскресіння Христове – це безперечний прояв любові Бога до нас – людей.

Сьогодні перед Україною та перед усіма нами стоїть чимало випробувань. Та я переконаний, що лише з твердою і непохитною вірою, лише з Божою допомогою ми зможемо здолати усі виклики.

Вірю, що наш народ здобуде перемогу, а в Україні запанує мир і спокій. Зичу усім нам міцного здоров’я та духовного піднесення. Світлого Вам та Благословенного Великодня! Христос Воскрес!» – написав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Sławomir Показати IP 24 Квітня 2022 14:09
Христос Воскрес!
Sławomir Показати IP 24 Квітня 2022 14:10
Chrystus Zmartwychwstał!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus