USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Віталій Пономар покинув «Волинь». Офіційно

27 Листопада 2019 13:52
Нападник Віталій Пономар все ж таки покинув «Волинь» та наразі знаходиться у пошуку нової команди.

Про це Інформаційне агентство Волинські Новини повідомив головний тренер «Волині» Андрій Тлумак.

Нагадаємо, в понеділок нападник опублікував пост у фейсбуці, в якому попрощався з командою.

«Віталік – дуже хороший, якісний гравець, але ви самі розумієте, що нападник має забивати. Справа не в тому, що він поганий і не вміє цього. Він вміє, але, можливо, наш стиль гри йому трішки не підходить. Тому ми чесно підійшли один до одного, поговорили, і він погодився зі мною, що йому потрібний клуб, де буде легше себе реалізувати та показати свої найкращі якості. Я йому дуже дякую, що він з нами був. Він багато чому нас навчив, і футболістів, і мене. Всім футболістам, які будуть покидати команду, хочеться лише подякувати за той період часу, коли ми з ними працювали», - зазначив Андрій Богданович.
Також він повідомив, чи хтось ще з футболістів може покинути команду у міжсезоння.

«Наразі ведуться перемовини, адже дехто хоче себе показати в іншому клубі – ті, що менше грають в нас. Гравці, які мають більше ігрового часу, залишаються. Ви знаєте, я прихильник того, що футболісту потрібно давати шанс грати, маринувати його тут немає сенсу. Він буде прогресувати, а не деградувати. Але немає жодного футболіста, з якими ми розійдемося по-скандальному. Зі всіма в хороших відносинах. Я їм говорив, що якщо буде потрібна моя допомога чи порада, то я завжди готовий їм допомогти, адже вони зробили багато для мене», - наголосив Андрій Тлумак.

Вже сьогодні о 19.00 на сайті Інформаційного агентства Волинські Новини очікуйте велике інтерв’ю з головним тренером «Волині» Андрієм Тлумаком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus