USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Вісім місяців вважався зниклим: підтвердили загибель воїна з Волині Дмитра Арендарука

Сьогодні 14:27
Україна втратила ще одного Героя...

Як повідомили у Заболоттівській громаді, солдат Арендарук Дмитро Анатолійович, житель селища Заболоття, який з 16 грудня 2023 року вважався зниклим безвісти, того ж дня загинув на сході України в результаті атаки FPV дрона з боку противника.

Арендарук Дмитро був вірним військовій присязі. Виявивши стійкість і мужність, загинув у бою під час захисту Вітчизни.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та побратимам загиблого. Кожен з нас повинен завжди пам’ятати, якою дорогою ціною нам дістається кожна хвилина мирного життя та незалежність України. Нехай душа загиблого Воїна-земляка, який загинув, знайде вічний спокій... Вічна пам’ять Герою!» – йдеться у повідомленні.

Вже зовсім скоро Герой повернеться додому «на щиті». Про дату створення живого коридору та поховання Дмитра Арендарука повідомлять згодом.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus