USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Вірян закликають на Великдень дивитись богослужіння по телебаченню й онлайн

20 Квітня 2022 00:36
Міністерство культури та інформаційної політики України закликає вірян у неділю, 24 квітня, під час святкування Великодня дотримуватись комендантської години та переглядати служби по телебаченню й онлайн.

Як передає Укрінформ, МКІП і Державна служба з етнополітики та свободи совісті нагадують про важливість дотримання обмежень воєнного стану, зокрема правил комендантської години.

«Великдень – це головна подія церковного року для всіх християн, незалежно від дати святкування. Свято символізує перемогу світла над темрявою та добра над злом. Мир обов'язково прийде на нашу землю. Задля перемоги України ми, українці, маємо зберегти силу духу та мудрість. Нехай наша віра в краще тільки міцніє», – ідеться у повідомленні.

«Запрошуємо вірян приєднатися дистанційно з молитвою до Великодніх служб завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн», – наголосили у МКІП.

У суботу, 23 квітня, о 23:30 в національному марафоні єдиних новин UAразом та на суспільному телеканалі UA:Культура розпочнеться пряма трансляція нічного богослужіння Православної церкви України з Михайлівського золотоверхого собору в Києві.

24 квітня з 7:30 до 11:30 національний марафон єдиних новин UAразом та суспільний телеканал UA:Культура

транслюватимуть богослужіння Української греко-католицької церкви із Патріаршого собору Воскресіння Христового у Києві.

Як повідомляли раніше, на Великдень росія може вдатись до провокацій на тільки в Україні, а й на території власної держави, вважає секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вал Показати IP 20 Квітня 2022 10:18
Все одно попруть з кошиками, а свинособаки такого шансу не впустять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus