USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Він цього не любить, тому ізолюється»: російські еліти починають тиснути на Путіна

2 Квітня 2022 06:24
Російський диктатор продовжує війну в Україні, знищуючи цілі міста та вбиваючи мирних мешканців. Проте еліти вже починають тиснути на Путіна.

Таку думку в ефірі 24 каналу припустив Вадим Денисенко – радник міністра внутрішніх справ. За його словами, глава Кремля не любить подібного тиску.

У МВС вважають, що важливий початок реальних внутрішніх розбірок усередині російських еліт. Мовляв, саме це і впливає на президента країни-окупантки.

«Вони (еліти – ред.) починають тиснути на Путіна. Він цього не любить, ізольовується», – наголосив Денисенко.

Також він зазначив, що насправді важливо, щоб до внутрішнього тиску дійшов і зовнішній тиск. Адже Росія планує проводити всі розрахунки в рублі, що означає неминучу боротьбу зі світом.

Читати ще: Боїться замаху і усуває охорону: джерела розповіли про життя Путіна в бункері

«Перші розрахунки припадають десь на 10 – 12 квітня. Перші контракти, які треба буде проплачувати. З цього моменту починається велика або невелика газова рублева війна між Росією й цивілізованим світом», – пояснив радник глави МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus