USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

«Він не злякався і сам пішов на війну», – матір Героя з Волині

Сьогодні 08:11
«Він найменший у мене. Він усім допомагав. Маленьким запитував: коли я нарешті виросту? Був дуже добрий. Як виріс, змужнів, то працював на пилорамі, а потім їздив на заробітки – і в Київ, і в Польщу… Війна обірвала життя», – розповідає матір Героя Ігоря Смаля.

Він родом із села Скулин Ковельського району. Загинув 13 квітня 2022 року біля населеного пункту Партизанське Вітовського району Миколаївської області.

Матір військовослужбовця поділилася спогадами про сина з журналістами ТРК «Аверс»: «Як сільська дитина, то ходив і по ягоди, і по гриби. Не перебирав роботою і робив усе. Дуже любив, як уся родина збиралася разом, наприклад, на Різдво. Усіх діток високо-високо підіймав».

Читати ще: Загинув під час евакуації пораненого: загиблому волинянину просять надати звання Героя України

Старший брат Ігоря Сергій воював в АТО.

«Сергію принесли повістку, а Ігор пішов добровольцем. Запитувала його: нащо ти це зробив, нехай би залишився. А він каже: Сергій уже вдруге пішов, а я не гірший, я теж піду захищати Батьківщину. Він не злякався армії й пішов сам», – згадує згорьована матір.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus